DADES DEL TITULAR

Titular: CARINA IBÁÑEZ VIDAL

CIF/NIF 40341664D

DomicilI: Carrer del Firal, 86, 17840 Sarrià de Dalt, Girona

Correu electrònic: info@eldiposit.cat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La nostra política de privacitat descriu com recollim, guardem o utilitzem la informació que recaptem a través dels diferents serveis o pàgines disponibles en aquest lloc. És important que entengui que informació recollim i com la utilitzem ja que l’accés a aquest lloc implica l’acceptació la nostra política de privacitat.

GALETES

L’accés a aquest pot implicar la utilització de galetes. Les galetes són petites quantitats d’informació que s’emmagatzemen en el navegador utilitzat per cada usuari perquè el servidor recordi certa informació que posteriorment pugui utilitzar. Aquesta informació permet identificar a vostè com un usuari concret i permet guardar les seves preferències personals, així com informació tècnica com ara visites o pàgines concretes que visiti.

Aquells usuaris que no desitgin rebre galetes o vulguin ser informats abans que s’emmagatzemin al seu ordinador, poden configurar el seu navegador a aquest efecte.

La major part dels navegadors d’avui en dia permeten la gestió de les  galetes de 3 formes diferents:

  1. Les galetes no s’accepten mai.
  2. El navegador pregunta a l’usuari si s’ha d’acceptar cada cookie.
  3. Les galetes s’accepten sempre.

El navegador també pot incloure la possibilitat d’especificar millor què galetes han de ser acceptades i quines no. En concret, l’usuari pot normalment acceptar alguna de les següents opcions: rebutjar les galetes de determinats dominis; rebutjar les galetes de tercers; acceptar galetes com no persistents (s’eliminen quan el navegador es tanca); permetre al servidor crear galetes per un domini diferent. A més, els navegadors poden també permetre als usuaris veure i esborrar galetes individualment.

Google, com a proveïdor associat, utilitza galetes per publicar anuncis al seu lloc. Els usuaris poden inhabilitar l’ús de la galeta DART a través de l’anunci de Google i accedint a la política de privacitat de la xarxa de contingut.

Podeu trobar més informació sobre les GALETES a: http://es.wikipedia.org/wiki/Cookie

Web Beacons

Aquest lloc pot albergar també web Beacons (també coneguts per web bugs). Els web Beacons solen ser petites imatges d’un píxel per un píxel, visibles o invisibles col·locats dins del codi font de les pàgines web d’un lloc. Els Web Beacons serveixen i s’utilitzen d’una forma similar a les GALETES. A més, els web Beacons solen utilitzar-se per mesurar el trànsit d’usuaris que visiten una pàgina web i poder treure un patró dels usuaris d’un lloc.

Podeu trobar més informació sobre els web Beacons a: http://es.wikipedia.org/wiki/Web_bug

TERCERS

En alguns casos, compartim informació sobre els visitants d’aquest lloc de forma anònima o agregada amb tercers com puguin ser anunciants, patrocinadors o auditors amb l’única finalitat de millorar els nostres serveis. Totes aquestes tasques de processament seran regulades segons les normes legals i es respectaran tots els seus drets en matèria de protecció de dades d’acord amb la regulació vigent.

Aquest lloc mesura el trànsit amb diferents solucions que poden utilitzar galetes o web beacons per analitzar el que succeeix a les nostres pàgines. Actualment utilitzem les següents solucions per al mesurament del trànsit d’aquest lloc. Trobareu més informació sobre la política de privacitat de cadascuna de les solucions utilitzades per a tal efecte:

Google (Analytics): http://www.google.com/intl/es_ALL/privacypolicy.html

Aquest lloc pot albergar publicitat pròpia, d’afiliats, o de xarxes publicitàries. Aquesta publicitat es mostra mitjançant servidors publicitaris que també utilitzen GALETES per mostrar continguts publicitaris afins als usuaris. Cadascun d’aquests servidors publicitaris disposa de la seva pròpia política de privacitat, que pot ser consultada en les seves pròpies pàgines web.

Utilitzem empreses de publicitat de tercers per publicar anuncis quan visita el nostre lloc web. És possible que aquestes empreses usin la informació que obtenen de les seves visites a aquest i altres llocs web (sense incloure el seu nom, adreça, adreça de correu electrònic o número de telèfon) per oferir anuncis sobre productes i serveis que li resultin d’interès.